Меню сайту
Приєднуйтесь


Присоединиться в В контакте Присоединиться в Facebook

Мы в Google+
Наші Партнери
Магазин «EvroTraktor»™
Купити трактор Україна Львів Купити трактор з доставкою по Україні
Продаж агротехніки, тракторів у Львові та з доставкою по Україні. Низька ціна на новий трактор.

Категорії розділу
Рецепти тіста для піци
Рецепт соуса для піци
Міні-чат

Форма входу
Головна » Статті » Рецепти тіста для піци

Швидкий рецепт тіста для піци

Швидкий рецепт тіста для піци в зображеннях

Доставка піци в межах міста Львів з 11 до 20 години - тел: (032) 243-70-39
Інгредієнти для піци
Всім привіт! Судячи з усього, у Вас прокинувся інтерес до кулінарії, wink і Ви вирішили здивувати своєю майстерністю і талантом, близьких, знайомих, або самого себе у виготовленні загадкового італійського блюда під назвою піца, - але з піцою Ви познайомилися лише в піцерії? Ви знаєте, з чим її їдять, та лише здогадуєтеся, де вона береться? - smile Тоді ви попали ... smile (в хорошому розумінні) - Прямо в «яблучко» або в «десятку»!
У даній статті ми розповімо і покажемо, як начаклувати тісто для піци. Відзначте, що смак піци криється не в кількості (чорної або заморської баклажанної ікри – якою вкрили піцу), а саме в тісті, яке ми завдяки рукам і smile(якийсь матері) smileперетворимо в корж.

Інгредієнти для тіста.

Інгредієнти ми беремо з розрахунком на 3 піца - коржі - діаметром 30 см. (А потім, як вийде)
Скалка для тіста, піци1.  smileВіскі чи коньяк, на худий кінець: горілка - (Для хоробрості! Головне не набратися!)smile 2. Борошно (твердих сортів пшениці, хоча б вищого ґатунку) - 4.5 склянки або 600 грам.
3. Дріжджі;
а) Сухі дріжджі -1 пакетик або -11 грам.
або:
б) Звичайні хлібо-пекарські. - 20 грам
4. Цукор 3 чайні ложечки або - 20 грам
5. Сіль - 1 чайна ложечка або -10 грам
6. Вода - 250 грам або сироватка яка залишилася після виготовлення сиру
7. Яйця курячі -1 шт.
8. Оливкова олія - 2 столові ложки.

Готуємо тісто на піцу

Тісто для піци Опара для піци Замішування тіста Виросле тісто Заготовка тіста Тістоміс Тісто дріжжове Розкатка тіста Корж для піци Головне правило кухаря: «Багато не буває, буває - мало» - Так-як кашу маслом - не зіпсуєш! Іншими словами якщо каша пересолена - це не значить що солі багато! - Це означає що каші мало!

Засипаємо цукор в 250 грам води або сиворотки, доводимо сироп до температури 45 - 50 градусів, після розчинення цукру, засипаємо дріжджі - не змішуючи. «Гримучу» суміш щільно накриваємо і залишаємо «балдіти» на 15 хвилин в теплому місці.
Поки дріжджі «паряться», збиваємо яйце, додаємо сіль або смакову приправу. Також можете додати сушений подрібнену цибулю або часник (для аромату), оливкова олія - при відсутності, використовуйте маргарин або соняшникову олію (тісто на Вас не образиться) просіваємо борошно - щоб уникнути попадання сторонніх предметів smile (та ради цілісності зубів),smile а в основному - щоб мука наситилася повітрям і тісто було пишним.

Через 15 хвилин змішуємо Ваш «гоголь-моголь» з яєць і солі, з «коктейлем» з дріжджів - у великій ємності (щоб Ваше тісто «не втекло» за прикладом «Колобка») з розрахунком що тісто виросте більш ніж в два рази. Змішавши вінчиком, поступово засипаємо просіяне борошно, ретельно змішуючи, доводимо опару до консистенції «густіше манної каші». Надалі накриваємо Вашу «бадягу» мокрою щільною тканиною і ставимо в тепле місце на 30 хвилин, рости.
smile Якщо в процесі виготовлення Вашого кулінарного шедевра, під назвою «тісто для піци», хтось подзвонив у Ваші двері - це означає що Ви погано закрили кватирку, і Ваші сусіди, занюхавши запах дріжджів, припустивши, що Ви женете самогонку - викликали Дільничного інспектора ... smile

Після 30 хвилин оцінюємо зростання Вашого дітища під назвою «тісто». Виросло в два рази? Якщо тісто для піци не піднялося, smile випиваємо ще 50 грам спиртного (з досади) і викидаємо тісто у відро для сміття - так як (з гі...на пряник - а в нашому випадку піцу - не зліпиш.)smileПричина невдачі криється в неякісних - прострочених дріжджах для тіста або через-мірно високій температурі води - в яку ви їх засипали.

Якщо у Вас з тістом йде всеsmile «як по маслу», в такому випадку - продовжимо:
Заміс тіста відбувається або безпосередньо в ємкості де воно «мліло» або на столі, попередньо ретельно усіяним борошном. Отже, дістаємо створену нами «субстанцію» у вигляді тіста на стіл, досипаючи борошно, обома руками виминаємо тісто до стану: (не липне). Полегшити цей труд Вам допоможе Ваша фантазія - якщо Ви уявите що в Ваших руках зовсім не тісто, а фізіономія Вашого кривдника - ворога! smile Вб'єте двох зайців - емоційна розрядка у вигляді зняття стресу і смачне м'яке тісто для піци, два в одному!

Після закінчення «бойових дій з бездиханним» тістом для піци, переконавшись що тісто не тільки «не дихає» але й «не липне», ділимо його на 3 рівні частини. Посипавши борошном, і придавши кожній частині тіста форму колобка - укладаємо на стіл, не забувши накрити мискою, щоб уникнути попадання повітря.
Поки «колобки»smile прийдуть «до тями» під мискою, Ми розігріваємо духовку до 250 градусів з металевими деко для приготування піци. Також можемо підготувати інгредієнти для піци: сир, рекомендую: грузинський сир Сулугуні, або італійську Моцарелла. Також Вам знадобиться - томатний соус для піци. Інші компоненти піци на Ваш розсуд з присутніх у Вашому холодильнику.

Дістаємо першого-ліпшого підрісшого і змужнілого «колобка» з під миски на «світ божий» надаємо руками йому форму рівного круглого бліна, посипавши борошном. За допомогою скалки - качалки і smile«якоїсь матері»smile розкатуємо коло діаметром 35 см. - на 5 см. більше приготованих в духовці деко. При відсутності скалки для тіста ви можетеsmile використати пляшку, вживши попередньо її вміст. (Вважається що тісто для піци, набагато смачніше якщо воно не розкатано качалкою, а розтягнуто безпосередньо руками) - Але не раджу Вам заморочуватись з даного приводу.

Після розкатування тіста товщиною в 2 - 3 мм. Накидаємо його на гарячу змащену жиром деко. Акуратно щоб не попектися  підгинаємо краї майбутнього коржа для піци під низ, притискаючи пальцями, щоб уникнути рубців і складок - створюючи таким чином рівні бортики. Виделкою (якщо у Вас тефлонові деко - то пластмасовою або дерев'яною) робимо проколи по всьому коржу крім бортиків - щоб не надувся. Змащуємо поверхню коржа - соусом для піци, викладаємо інгредієнти і засипаємо корж піци сиром. Якщо в добавок, у Вас знайдуться, трави - спеції, такі як: «орегано», «базилік», «майоран» і Ви вважаєте за потрібне посипати ними піцу, - «буде Вам щастя!»smile І свято смаку!

Кінець нашим трудам і мукам! Відправляємо наш напівфабрикат - загоряти на курорт званий: духовкою на 15 - 20 хвилин. Симптом готовності піци буде: закипання сиру, та рум'яні краї піци.
Спасибі за увагу, smileмаю надію що у Вас все вийшло! Приємного апетиту! smile
Корж для піци  Піца соус рецепт  Начинка лля піци Сир для піци

Доставка піци Львів » Замовлення піци у Львові » Піца з доставкою по Львову » «Стріт Піца» Львів »



Джерело: http://www.street-pizza.lviv.ua/
Категорія: Рецепти тіста для піци | Додав: forsage (26.06.2012) | Автор: Forsage E W
Переглядів: 10154 | Теги: тіста, тісто, доставка піци львів., швидкий рецепт, піци, піца, Рецепти, піцу, рецепт тіста для піци | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Реклама

Купити мотоцикл Львів

Купити мотоцикл Львів
Друзі сайту
  • Доставка пиццы Львов
  • доставка піци львів
  • Мото магазин - доставка по Уктаїні
  • Мені подобається
    Google
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Яндекс.Метрика Яндекс цитирования

    Рейтинг@Mail.ru


    Доставка піци Львів   »  Конструктор піци   »  Фірмова піца   »  Рецепти піци »  Пиво до піци   »  Відгуки про піцу   »  Піца без томатів

    ❶ Служба доставки піци №1 ☆☆☆☆☆ Доставка піци Україна - Львів   » street.pizza.lviv@gmail.com
    «Street Pizza Lviv» © 2017